Заеми с ниски лихви по инициатива Jeremie

Заемите по инициативата Jeremie са с по-ниски от стандартните лихви. Тоест, Европейският съюз спонсорира една част от вашата лихвата за да помогне за развитието на дребният и средният бизнес в България.

Плюсовете на Jeremie:
1. Нисък лихвен процент – заемите по инициативата Jeremie са с лихва между 4 и 6 процента! Лихвите по инициативата Джереми по принцип стартират от 3%, но… най-ниската която съм виждал на реален, отпуснат кредит е 4.5%!

Минусите на Jeremie:

1. Трябва да кандидатставате за кредита като фирма и има куп документи и строги изисквания, тоест трябва да се подготвите СЕРИОЗНО за да кандидатствате.

2. Ще трябва да си вадите необходимите за целта документи повече от седмица и накрая вероятно няма да ви одобрят! Практика е тези заеми и най-изгодните лихви да се дават само на връзкари, на свои хора или на… почерпилите шефа на кредитния отдел на банката!

Тъй като заемът с такава ниска лихва е много изгоден, ние лично кандидатствахме по инициатива Jeremie в ProCredit Bank, при това за ипотечен заем, за покупка на помещение. Но въпреки отличното състояние на фирмата ни, ни отказаха.

Поредният факт за абсудщината в родината ни, която е с пълна сила и в банковият сектор и заемите. Подкупните служители и шуробаджанащината са навсякъде!

Прочетете повече за този вид Jeremie кредит в ПроКредит Банк тук.