Защо да изберем застраховка за дома при кражба?

Домът е най-интимното и най-свидното ни място. Затова и много от нас, които са претърпели кражба или влизане с взлом, отдават много по-голямо значение на факта, че някой е нахлул в личното им пространство, в техния дом, отколкото на това, че са откраднали ценната им техника и други вещи. Предполагам, че почти всеки е така, но въпреки това, малко са хората, които биха могли да си позволят да възстановят сами щетите от кражбата бързо и безпроблемно, затова и в следващите редове ще се спра на темата застраховка за дома, която помага в тези случаи. Така че ако ще ви бъде интересно, продължете да четете докрай.

В днешно време, подобни неприятни ситуации са често срещани и е трудно да бъдат предотвратени. Единственото, което можем да направим е да си помогнем предварително относно справянето със загубите и щетите, като сключим застраховка за дома. Ако и друг път сте се замисляли за това, но не сте били сигурни дали си заслужава и какво точно покрива застраховката за дома, значи сте попаднали на точната статия за вас.

Защо да изберем застраховка за дома при кражба?

Представете си, че заминавате на дълга почивка със семейството си и връщайки се у дома виждате, че някой е влизал с взлом и е нанесъл огромни щети в жилището ви. Ами сега! Много малко от хората биха могли да възстановят всички щети без да им се налага да теглят кредит или да вземат пари назаем. А знаете ли, че може и да не се налага? Със застраховка за дома при кражба вие ще получите обезщетение от застрахователната компания, с която сте я сключили, за да можете бързо и лесно да се справите със загубите.

Защо да изберем застраховка за дома при кражба?

SDI, например, е компания, която предлага застраховка за дома, която покрива вашия дом и имуществото в него срещу кражба, пожар, земетресение, природни бедствия, щети от измокряне при ВиК аварии, наводнения, причинени от съседи, токов удар и късо съединение. Те осигуряват и средства за наем в случай на нужда. В техния сайт sdi.bg можете да откриете подробна информация относно условията и всичко касаещо застраховката за дома, както и ще можете да разгледате 4-те пакета, които предлагат на своите клиенти. Всеки един от тях е с различен общ лимит на обезщетения и именно от това зависи и крайната цена, която ще заплатите за застраховка за дома, така че проучете добре, информирайте се и изберете най-добрия вариант за вас.

Ако възникнат допълнителни въпроси, чиито отговори не откривате в сайта sdi.bg, не се колебайте да се свържете с екипа на фирмата на посочения телефон за контакт: 0 800 11 300 или посредством онлайн чата в сайта им. След като вече знаете защо е добре да направите застраховка за дома си срещу кражба, остава само и единствено да действате, за да си подарите спокойствие и сигурност.